Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd.

page_banner

S Turbin Angin Horisontal

  • F-S3-400 400w home wind turbine generator windmill magnetic power generator electricity windmill

    F-S3-400 400w pembangkit listrik turbin angin kincir angin generator listrik kakuatan kincir listrik

    1. low ngamimitian speed, 6 agul, pemanfaatan énergi angin tinggi
    2. instalasi gampang, pipah atanapi sambungan flange opsional
    3. Blades ngagunakeun seni anyar cetakan injeksi presisi, cocog sareng bentuk sareng struktur aerodinamika anu dioptimalkeun, anu ningkatkeun panggunaan énergi angin sareng kaluaran taunan.
    4. Awak casting alloy aluminium, kalayan 2 bantalan puter, sahingga salamet angin kuat sareng ngajalankeun langkung aman
    5. Dipasang generator ac permanén permanén sareng stator khusus, sacara efektif ngirangan torsi, cocog sareng kabayang angin sareng generator, sareng mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter tiasa dicocogkeun sareng kabutuhan khusus pikeun kabutuhan pelanggan

  • 800w 12v 24v New Developed Wind Turbine Generator With 6 Blades Free Controller For Home Roof

    800w 12v 24v Generator Turbin Angin Anyar Diwangun Kalayan 6 Blades Controller Gratis Kanggo Hateup Bumi

    1. low ngamimitian speed, 6 agul, pemanfaatan énergi angin tinggi
    2. instalasi gampang, pipah atanapi sambungan flange opsional
    3. Blades ngagunakeun seni anyar cetakan injeksi presisi, cocog sareng bentuk sareng struktur aerodinamika anu dioptimalkeun, anu ningkatkeun panggunaan énergi angin sareng kaluaran taunan.
    4. Awak casting alloy aluminium, kalayan 2 bantalan puter, sahingga salamet angin kuat sareng ngajalankeun langkung aman
    5. Dipasang generator ac permanén permanén sareng stator khusus, sacara efektif ngirangan torsi, cocog sareng kabayang angin sareng generator, sareng mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter tiasa dicocogkeun sareng kabutuhan khusus pikeun kabutuhan pelanggan

  • China factory 600w 3 5 bladesHorizontal axis wind tu 3phase AC 12v 24v 48v wind turbine with MPPT wind controller for home use

    Pabrik Cina 600w 3 5 bilah Horisontal axis wind tu 3phase AC 12v 24v 48v turbin angin sareng MPPT wind controller pikeun panggunaan bumi

    1. low ngamimitian speed, 6 agul, pemanfaatan énergi angin tinggi
    2. instalasi gampang, pipah atanapi sambungan flange opsional
    3. Blades ngagunakeun seni anyar cetakan injeksi presisi, cocog sareng bentuk sareng struktur aerodinamika anu dioptimalkeun, anu ningkatkeun panggunaan énergi angin sareng kaluaran taunan.
    4. Awak casting alloy aluminium, kalayan 2 bantalan puter, sahingga salamet angin kuat sareng ngajalankeun langkung aman
    5. Dipasang generator ac permanén permanén sareng stator khusus, sacara efektif ngirangan torsi, cocog sareng kabayang angin sareng generator, sareng mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter tiasa dicocogkeun sareng kabutuhan khusus pikeun kabutuhan pelanggan

  • china factory 800W 12v 24v 48v new horizontal axis wind turbine Wind generator with mppt controller FOR home use

    pabrik china 800W 12v 24v 48v sumbu turbin angin sumbu horisontal anyar generator Angin sareng mppt controller Kanggo panggunaan di bumi

    1. low ngamimitian speed, 6 agul, pemanfaatan énergi angin tinggi
    2. instalasi gampang, pipah atanapi sambungan flange opsional
    3. Blades ngagunakeun seni anyar cetakan injeksi presisi, cocog sareng bentuk sareng struktur aerodinamika anu dioptimalkeun, anu ningkatkeun panggunaan énergi angin sareng kaluaran taunan.
    4. Awak casting alloy aluminium, kalayan 2 bantalan puter, sahingga salamet angin kuat sareng ngajalankeun langkung aman
    5. Dipasang generator ac permanén permanén sareng stator khusus, sacara efektif ngirangan torsi, cocog sareng kabayang angin sareng generator, sareng mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter tiasa dicocogkeun sareng kabutuhan khusus pikeun kabutuhan pelanggan

  • F-S3-100 100w 3 blades 12V 24V 48V 50HZ DC small wind generator turbine

    F-S3-100 100w 3 agul 12V 24V 48V 50HZ DC turbin generator angin leutik

    1. low ngamimitian speed, 6 agul, pemanfaatan énergi angin tinggi
    2. instalasi gampang, pipah atanapi sambungan flange opsional
    3. Blades ngagunakeun seni anyar cetakan injeksi presisi, cocog sareng bentuk sareng struktur aerodinamika anu dioptimalkeun, anu ningkatkeun panggunaan énergi angin sareng kaluaran taunan.
    4. Awak casting alloy aluminium, kalayan 2 bantalan puter, sahingga salamet angin kuat sareng ngajalankeun langkung aman
    5. Dipasang generator ac permanén permanén sareng stator khusus, sacara efektif ngirangan torsi, cocog sareng kabayang angin sareng generator, sareng mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter tiasa dicocogkeun sareng kabutuhan khusus pikeun kabutuhan pelanggan

  • F-S3-200 200w 3 blades 12V24V48V alternative energy generators mini Horizontal Wind Turbine generator

    F-S3-200 200w 3 agul 12V24V48V generator énergi alternatip mini Horisontal Angin Turbin generator

    1. low ngamimitian speed, 6 agul, pemanfaatan énergi angin tinggi
    2. instalasi gampang, pipah atanapi sambungan flange opsional
    3. Blades ngagunakeun seni anyar cetakan injeksi presisi, cocog sareng bentuk sareng struktur aerodinamika anu dioptimalkeun, anu ningkatkeun panggunaan énergi angin sareng kaluaran taunan.
    4. Awak casting alloy aluminium, kalayan 2 bantalan puter, sahingga salamet angin kuat sareng ngajalankeun langkung aman
    5. Dipasang generator ac permanén permanén sareng stator khusus, sacara efektif ngirangan torsi, cocog sareng kabayang angin sareng generator, sareng mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter tiasa dicocogkeun sareng kabutuhan khusus pikeun kabutuhan pelanggan

  • F-S3-300 300w low speed permanent magnet generator home wind turbine generator magnet free energy

    F-S3-300 300w speed generator permanén speed low generator turbin angin generator énergi bébas magnet

    1. low ngamimitian speed, 6 agul, pemanfaatan énergi angin tinggi
    2. instalasi gampang, pipah atanapi sambungan flange opsional
    3. Blades ngagunakeun seni anyar cetakan injeksi presisi, cocog sareng bentuk sareng struktur aerodinamika anu dioptimalkeun, anu ningkatkeun panggunaan énergi angin sareng kaluaran taunan.
    4. Awak casting alloy aluminium, kalayan 2 bantalan puter, sahingga salamet angin kuat sareng ngajalankeun langkung aman
    5. Dipasang generator ac permanén permanén sareng stator khusus, sacara efektif ngirangan torsi, cocog sareng kabayang angin sareng generator, sareng mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter tiasa dicocogkeun sareng kabutuhan khusus pikeun kabutuhan pelanggan