Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd.

  • /about-us/
  • /about-us/
  • /about-us/

tentang Kami

wilujeng sumping

Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd., Mangrupikeun produsen profesional sistem turbin angin ukuran alit sareng sedeng sareng asesoris anu aya hubunganana. Kami parantos kalibet dina panilitian sareng panerapan turbin angin alit ti100w-50kw salami mangtaun-taun. Basis manufaktur skala ageung anu legana 1000 méter pasagi ayana di kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, 120 kilométer jauhna ti Shanghai sareng 200 kilométer ti Nanjing, kalayan jaringan transportasi sora saluran cai, jalan anu jelas, karéta sareng bandara di sakitar.

maca deui

Warta & Kajadian

kana urang
maca deui

Sértipikasi

ngahargaan
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner