Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd.

Warta

  • Hitachi meunang stasion kompensasi kakuatan réaktif lepas pantai munggaran di dunya! Kakuatan angin luar negeri Éropa

    Sababaraha dinten ka pengker, konsorsium anu dipimpin ku raksasa industri Jepang Hitachi parantos kéngingkeun hak kapamilikan sareng operasi fasilitas transmisi listrik tina proyek 1.2GW Hornsea One, kebon angin luar negeri pangageungna anu ayeuna dioperasikeun. Konsorsium, disebat Inten Transmissi ...
    Maca deui
  • Types of wind power

    Jenis kakuatan angin

    Sanaos seueur jinis turbin angin, éta tiasa diringkeskeun kana dua kategori: turbin angin sumbu horisontal, dimana sumbu rotasi roda angin sajajar sareng arah angin; turbin angin sumbu nangtung, dimana sumbu rotasi roda angin na jejeg sareng gr ...
    Maca deui
  • What are the main components of a wind turbine

    Naon komponén utama turbin angin

    Nacelle: nacelle ngandung alat-alat konci turbin angin, kalebet kotak gear sareng generator. Personel perawatan tiasa lebet kana nacelle ngalangkungan menara turbin angin. Tungtung kénca nacelle nyaéta rotor pembangkit angin, nyaéta wilah rotor sareng aci. Bilah rotor: ca ...
    Maca deui
  • Small wind turbine electric energy energy

    Énergi tanaga listrik listrik turbin leutik

    Éta ngarujuk kana prosés produksi ngarobih tenaga listrik, bahan bakar fosil (batubara, minyak, gas bumi) énergi termal, énergi nuklir, tanaga surya, énergi angin, énergi panas bumi, énergi laut, sareng sajabana kana énergi listrik ku ngagunakeun parangkat listrik, disebut pembangkit listrik. Dipaké pikeun sup ...
    Maca deui
  • Does the wind turbine generate alternating current or direct current?

    Naha turbin angin ngahasilkeun arus anu silih ganti atanapi arus langsung?

    Turbin angin ngahasilkeun arus bolak-balik Pikeun Kusabab kakuatan angin henteu stabil, kaluaran pembangkit listrik angin nyaéta 13-25V arus bolak balik, anu kedah dilereskeun ku carjer, teras batré panyimpenan dieusi, sahingga énergi listrik dihasilkeun ku kakuatan angin ge ...
    Maca deui
  • Wind turbine reliability test

    Tés réliabilitas turbin angin

    Suplai komponén turbin angin kedah ngadamel rutin uji coba resmi pikeun mastikeun réliabilitas asesoris. Dina waktos anu sasarengan, perlu ogé pikeun uji coba rakitan prototipe turbin angin. Tujuan tés réliabilitas nyaéta pikeun milari poténsial masalah sakumaha mungkin sareng ...
    Maca deui