Wuxi Flyt Anyar Energy Technology Co., Ltd.

page_banner

Generator

  • 300w 400w 12v 24v 48v Permanent Magnet Generators For Wind Turbine

    300w 400w 12v 24v 48v Generators Magnet Permanén Pikeun Turbin Angin

    1. Gearless, drive langsung, generator RPM low

    Ukuran 2.Small jeung beurat hampang: Ukuran sarta beurat nyaeta 30% kirang ti maranéhanana Generators konvensional.
    3.Excellent panas dissipation alatan pigura luar alloy Aluminium jeung struktur internal husus.
    4.permanén magnet generator rotor maké alternator dipaténkeun, bareng jeung desain stator husus, éféktif ngurangan generasi torsi lalawanan, bari sahingga leuwih PLTMH angin jeung generator boga ciri cocog alus, unit ngalir reliabiliti.
  • FLTXNY POWER 1KW – 50KW Gearless Permanent Magnet Generator AC Alternators

    FLTXNY POWER 1KW - 50KW Gearless Permanén Magnet Generator AC Alternator

     

    1. Jarang bumi generator magnet permanen

    2.low mimiti-up torsi, utilization énergi angin tinggi;

    ukuran 3.small, penampilan geulis, Geter low

    4. desain ramah manusa, instalasi gampang, pangropéa sarta perbaikan.

    5.permanén magnet generator rotor ngagunakeun

    alternator dipaténkeun, bareng jeung desain stator husus, éféktif ngurangan generasi torsi lalawanan, bari

    sahingga leuwih turbin angin jeung generator boga ciri cocog alus, Unit ngajalankeun reliabiliti

  • 100W 200w 300w 12v 24v 48v alternative permanent magnet generators

    100W 200w 300w 12v 24v 48v generator magnet permanén alternatif

    1. Struktur basajan, reliabiliti tinggi.

    2. Ukuran leutik, beurat hampang, kakuatan tinggi.

    3. Sedeng jeung low generasi kakuatan speed, kinerja ogé.

    4. Bisa nyata manjangkeun umur batre, ngurangan pangropéa batré.

    5. efisiensi High.

    6. Permanén magnet generator brushless, euweuh struktur cingcin dieunakeun, ngaleungitkeun sikat karbon jeung dieunakeun ring gesekan dihasilkeun gangguan radio, tapi ogé ngurangan generator dina syarat hawa ambient.