Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd.

page_banner

Turbin angin mikro ngagunakeun generator magnet permanén 100W 200w 300w12v 24v 48v generator énergi alternatip

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

1. Struktur saderhana, reliabilitas luhur.
2. Ukuran alit, beurat enteng, kakuatan tinggi.
3. Pembangkit listrik kakuatan sedeng sareng handap, kinerja kalayan saé.
4. Tiasa sacara signifikan manjangkeun umur batre, ngirangan pangropéa batré.
5. efisiensi tinggi.
6. generator magnet permanén brushless, teu aya struktur ring slip, ngaleungitkeun sikat karbon sareng gesekan cincin geser dihasilkeun gangguan radio, tapi ogé ngirangan generator dina syarat suhu lingkungan

Spésifikasi

Peunteun kakuatan 100W-300w
Kakuatan maksimal 110w-310W
Dipeunteun tegangan 12V / 24V
Résistansi maksimal 0,5NM
Sistem kontrol éléktromagnétik
Métode pelumasan  ngeusian gajih
Suhu operasi  -40 ℃ -80 ℃
Beurat <4kg

Naha Pilih US

1. Harga Kompetitif
--Kami mangrupikeun pabrik / pabrikan sahingga urang tiasa ngendalikeun biaya produksi teras ngajual dina harga anu paling handap.

2. kualitas dikontrol
- Sadayana produk bakal dihasilkeun di pabrik kami sahingga urang tiasa ningalikeun anjeun unggal jéntré produksi sareng ngantepkeun anjeun mariksa kualitas pesenanana.

3. Cara mayar sababaraha
- Kami nampi online Alipay, transfer bank, Paypal, LC, Western union dll.

4. Rupa-rupa bentuk kerjasama
--Kami henteu ngan nawiskeun anjeun produk kami, upami diperyogikeun, kami tiasa janten pasangan sareng produk desain saluyu sareng sarat anjeun. Pabrik kami nyaéta pabrik anjeun!

5. jasa saatos-jualan Sampurna
- Salaku pabrik turbin angin sareng produk generator langkung ti 4 taun, kami pisan ngalaman pikeun ngarobih sagala rupa masalah. Janten naon waé anu kajantenan, urang bakal ngajawabna dina waktos anu munggaran.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •