Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd.

page_banner

FLTXNY 2kw Horisontal Angin Turbin Generator 48v 96v 120v 230v Kalayan 2000w Grid Tie MPPT Inverter Bult dina WIFI Limiter

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

1. Perumahan baja A3, ngadamel ukuran alit, beurat enteng, penampilan anu saé sareng geter damel anu rendah.
Sambungan 2.flange mastikeun kakuatan alus, gampang instalasi tur pamaliharaan.
Wilah turbin fiberglass magnét kalayan desain bentuk aerodinamika anu dioptimalkeun sareng desain struktural, tiasa nurunkeun kecepatan angin mimiti sareng pemanfaatan énergi angin anu langkung luhur.
Sabeulahna dilapis ku résin mantel gél sareng dicét kanggo nolak korosi ku hawa sareng cai.
4. kemudi buntut-yaw otomatis nguatkeun turbin angin ayun-buntut horisontal ieu (buntutna otomatis ayun-ayunan dina angin luhur sareng otomatis balik deui dina angin anu aman) kapasitas anti-topan anu langkung luhur.
5. desain permanén rotor éksternal magnet, ngirangan torsi résistansi sareng kinerja dissipation panas anu saé pisan dibandingkeun sareng generator rotor batin.
6. 42NSH sapotong waja magnét ngagaduhan magnetisme anu kuat sareng tahan suhu anu langkung luhur.
7. Kawat enamel kelas F tiasa tahan suhu 150 derajat; kaamanan operasi coil mastikeun.
8. cangkang awak dacromet coated sareng dua kali anti korosi dicét, pikeun mastikeun karat bébas saatos operasi lami

Spésifikasi

Modél FK-1000 FK-2000 FK-3000 FK-5000 FK-10KW FK-20KW
Daya anu dinilai 1000w 2000w 3000w 5000w 10kw 20kw
Kakuatan maksimal 1500w 2500w 3500w 5500w 12kw 22kw
Diaméter kabayang 2,8m 3.2m 3,9m 5.4m 6.5m 8m
Beurat bersih Top 52kg 68kg 75kg 350kg 582kg 1250kg
Dipeunteun tegangan 24-120v 48v-220v 48v-380v 120V-300v 220v-400v 220v-400v
Laju angin mimiti-up 2,5m / s
Dipeunteun laju angin 10m / s
Laju angin salamet 40m / s
Jumlah wilah 3
Bahan bilah serat gelas bertulang
Jinis generator Tilu fase magnet permanén AC sinkron generator
Bahan magnét NdFeB
Kasus generator Casting alloy aluminium
Sistem kontrol Éléktromagnét
Modeu Yaw 3,5KW Tilepan buntut / 10-20 Éléktronik yaw
Suhu ngagawekeun -40 ° C - 80 ° C

Naha Pilih US

1. Harga Kompetitif
--Kami mangrupikeun pabrik / pabrikan sahingga urang tiasa ngendalikeun biaya produksi teras ngajual dina harga anu paling handap.

2. kualitas dikontrol
- Sadayana produk bakal dihasilkeun di pabrik kami sahingga urang tiasa ningalikeun anjeun unggal jéntré produksi sareng ngantepkeun anjeun mariksa kualitas pesenanana.

3. Cara mayar sababaraha
- Kami nampi online Alipay, transfer bank, Paypal, LC, Western union dll.

4. Rupa-rupa bentuk kerjasama
--Kami henteu ngan nawiskeun anjeun produk kami, upami diperyogikeun, kami tiasa janten pasangan sareng produk desain saluyu sareng sarat anjeun. Pabrik kami nyaéta pabrik anjeun!

5. jasa saatos-jualan Sampurna
- Salaku pabrik turbin angin sareng produk generator langkung ti 4 taun, kami pisan ngalaman pikeun ngarobih sagala rupa masalah. Janten naon waé anu kajantenan, urang bakal ngajawabna dina waktos anu munggaran.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan