Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd.

Tentang Kami

PERUSAHAANWuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd.

Tentang Kami

Kami kumawula pikeun nawiskeun palanggan pikeun produk anu kualitas luhur sareng jasa anu nyugemakeun.

Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd., Mangrupikeun produsen profesional sistem turbin angin ukuran alit sareng sedeng sareng asesoris anu aya hubunganana. Kami parantos kalibet dina panilitian sareng panerapan turbin angin alit ti100w-50kw salami mangtaun-taun. Basis manufaktur skala ageung anu legana 1000 méter pasagi ayana di kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, 120 kilométer jauhna ti Shanghai sareng 200 kilométer ti Nanjing, kalayan jaringan transportasi sora saluran cai, jalan anu jelas, karéta sareng bandara di sakitar.

Perusahaan kami ayeuna ngagaduhan sajumlah tanaga propésional, manufaktur canggih sareng fasilitas uji coba, khususna torowongan angin anu tiasa nyiptakeun kaayaan anu pikaresepeun pikeun ngembangkeun sareng uji coba produk sareng mangtaun-taun éta ngawangun sistem terintegrasi desain, manufaktur, pamasaran, instalasi, debugging sareng saatos-penjualan. Turbin angin nyaéta CE, disertifikasi ISO sareng sababaraha patén ngahormatan. Milik milik tunggal sareng kerjasama anu éksténsif sareng pasar internasional nyarioskeun kualitas, reliabilitas sareng kelestarian produk urang. Kami gaduh proyek turbin angin di seluruh Cina sareng luar negeri anu sadayana ditampi kalayan saé.

Pernyataan misi kami

Kami produsen produk énggal gancang.

Kami nyayogikeun sarana validasi pikeun désainer produk;

Kami pabrik pikeun nyayogikeun dasar standar.

Kami ngantep nasabah ngaraos pangalaman sampurna dina desain, ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal nilaina nyalira.

Kami bakal langkung bakti pikeun ningkatkeun upaya kapuasan palanggan, pikeun ningkatkeun nilai tambahan tina klien.

kautamaan jasa

inovasi inisiatif, wani dina garapan

kualitas sareng éfisién

Kualitas layanan palanggan mangrupikeun kahirupan perusahaan, ogé mangrupikeun dasar anu masing-masing padamel. Laksanakeun anu pangsaéna pikeun nyiptakeun unggal kapuasan palanggan, supados unggal urutan dilakukeun sampurna.

Tetep pikiran kabuka, ideu inovatif, ngajalajah metode anyar, teraskeun ngalangkungan.
Ngajaga dédikasi profesional, kerja sama tim, usaha positif, janten pelopor industri.

Tetep ningkatkeun, nyiptakeun produk kualitas luhur ngalangkungan ekspektasi pelanggan.
Ningkatkeun efisiensi, réspon anu gancang pikeun syarat palanggan.

Nilai urang

Candak konsumén salaku pusat, pikeun ngembangkeun perusahaan salaku titik awal, dumasar kana kauntungan pagawé, teras-terasan ningkatkeun kualitas layanan palanggan, pikeun nyayogikeun rohangan anu langkung lega pikeun pangwangunan pikeun staf perusahaan, pikeun ngahontal palanggan, perusahaan, karyawan win-win- meunang kaayaan.