Wuxi Flyt Anyar Energy Technology Co., Ltd.

page_banner

Produk

  • 300w 400w 12v 24v 48v Permanent Magnet Generators For Wind Turbine

    300w 400w 12v 24v 48v Generators Magnet Permanén Pikeun Turbin Angin

    1. Gearless, drive langsung, generator RPM low

    Ukuran 2.Small jeung beurat hampang: Ukuran sarta beurat nyaeta 30% kirang ti maranéhanana Generators konvensional.
    3.Excellent panas dissipation alatan pigura luar alloy Aluminium jeung struktur internal husus.
    4.permanén magnet generator rotor maké alternator dipaténkeun, bareng jeung desain stator husus, éféktif ngurangan generasi torsi lalawanan, bari sahingga leuwih PLTMH angin jeung generator boga ciri cocog alus, unit ngalir reliabiliti.
  • FLTXNY 30KW 50KW 100KW horizontal wind turbine on grid system

    FLTXNY 30KW 50KW 100KW turbin angin horizontal dina sistem grid

    1.Low ngamimitian speed, 6 wilah, utilization énergi angin tinggi
    instalasi 2.Easy, tube atawa flange sambungan pilihan
    3.Blades ngagunakeun seni anyar precision suntik molding, loyog jeung bentuk aerodinamis dioptimalkeun jeung struktur, nu ningkatkeun utilization énergi angin jeung kaluaran taunan.
    4.Body of casting alloy aluminium, kalawan 2 arah swivel, sahingga salamet angin kuat tur ngajalankeun leuwih aman
    5.Dipaténkeun generator magnet permanen ac kalawan stator husus, éféktif ngurangan torsi, ogé cocog kabayang angin jeung generator, sarta mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter bisa loyog accroding ka kabutuhan husus konsumén '

    Daptar pakét:
    1. turbin angin 1 set (hub, buntut, 3/5 wilah, generator, tiung, bolts jeung kacang).
    2.angin controller 1 sapotong (Pilihan).
    3. pakakas instalasi 1 set.
    4. flange 1 sapotong.

  • FLTXNY 5kw 10kw 15kw 20kw horizontal wind turbine generator

    FLTXNY 5kw 10kw 15kw 20kw generator turbin angin horizontal

    • Pamilihan baja casing disampurnakeun tapi janten, beurat hampang, bentukna éndah, geter rendah.
    • Kanaékan serat kaca bertulang wilah rotor palastik, cocog jeung optimasi desain aerodinamis jeung desain mékanisme, mimitian speed angin low, koefisien utilization énergi angin tinggi, ngaronjatkeun kapasitas generating kakuatan.
    • Generasi kakuatan ngagunakeun téhnologi patén ndfeb magnet permanen alternator rotor, stator desain husus, éféktif ngurangan torsi lalawanan generator nu, dina waktos anu sareng nyieun turbin angin jeung generator gaduh ciri cocog leuwih alus, reliabiliti operasi Unit.
    • Stern setir adopts desain yaw otomatis, pangabisa kuat nolak Taufan, operasi aman tur dipercaya.
    • Pamilihan anticorrosive epoxy séng-euyeub Primer jeung polyurethane enamel, uv jeung tahan hujan asam, uyah kabut.
    • Mesin ngeusian otomatis gajih, alat-alat calakan operasi anu langkung fleksibel, umur panjang.
    • Pilihan kakuatan maksimum nyukcruk controller calakan, éféktif ngatur tegangan ayeuna.
    •      
  • FLTXNY POWER 1KW – 50KW Gearless Permanent Magnet Generator AC Alternators

    FLTXNY POWER 1KW - 50KW Gearless Permanén Magnet Generator AC Alternator

     

    1. Jarang bumi generator magnet permanen

    2.low mimiti-up torsi, utilization énergi angin tinggi;

    ukuran 3.small, penampilan geulis, Geter low

    4. desain ramah manusa, instalasi gampang, pangropéa sarta perbaikan.

    5.permanén magnet generator rotor ngagunakeun

    alternator dipaténkeun, bareng jeung desain stator husus, éféktif ngurangan generasi torsi lalawanan, bari

    sahingga leuwih turbin angin jeung generator boga ciri cocog alus, Unit ngajalankeun reliabiliti

  • 100W 200w 300w 12v 24v 48v alternative permanent magnet generators

    100W 200w 300w 12v 24v 48v generator magnet permanén alternatif

    1. Struktur basajan, reliabiliti tinggi.

    2. Ukuran leutik, beurat hampang, kakuatan tinggi.

    3. Sedeng jeung low generasi kakuatan speed, kinerja ogé.

    4. Bisa nyata manjangkeun umur batre, ngurangan pangropéa batré.

    5. efisiensi High.

    6. Permanén magnet generator brushless, euweuh struktur cingcin dieunakeun, ngaleungitkeun sikat karbon jeung dieunakeun ring gesekan dihasilkeun gangguan radio, tapi ogé ngurangan generator dina syarat hawa ambient.

  • 5kw – 20kw 48v 96v 120v 220v 380v  permanent magnet generator alternator

    5kw - 20kw 48v 96v 120v 220v 380v generator magnét permanén alternator

    1. Jarang bumi generator magnet permanen

    2.low mimiti-up torsi, utilization énergi angin tinggi;

    ukuran 3.small, penampilan geulis, Geter low

    4. desain ramah manusa, instalasi gampang, pangropéa sarta perbaikan.

    5.permanén magnet generator rotor ngagunakeun

    alternator dipaténkeun, bareng jeung desain stator husus, éféktif ngurangan generasi torsi lalawanan, bari

    sahingga leuwih turbin angin jeung generator boga ciri cocog alus, Unit ngajalankeun reliabiliti

  • 20A 12V 24V AUTO MPPT wind turbine charger controller

    20A 12V 24V OTOMATIS MPPT turbin angin carjer controller

    Perumahan aluminium pikeun cooling hadé, panyalindungan IP67

    ●Over panyalindungan muatan, panyalindungan sirkuit pondok éléktronik.

    ● controller The boga fungsi panyalindungan suhu luhur

    ●Lampu indikator nunjukkeun kaayaan sistem.

    ●Boost ngecas function.It bisa ngecas dina angin ngahiliwir.

  • FLTXNY 1kw 2kw 3kw Horizontal Wind Turbine Generator For Home Use

    FLTXNY 1kw 2kw 3kw Horizontal Angin Turbin Generator Pikeun Dipaké Imah

    1. A3 perumahan baja, ngajadikeun ukuran leutik, beurat lampu, penampilan geulis tur Geter kerja low.

    sambungan 2.flange ensures kakuatan alus, instalasi gampang jeung perawatan.

    wilah turbin orat 3.enhanced kalawan desain bentuk aerodinamis dioptimalkeun jeung desain struktural, bisa nurunkeun speed angin mimiti na utilization énergi angin luhur.

    Sabeulahna dilapis ku résin jaket gél sareng dicét pikeun nolak korosi ku hawa sareng cai.

    4. setir buntut otomatis-yawes empowers turbin angin ayun-buntut horizontal ieu (buntut otomatis swings dina angin luhur tur otomatis balik dina angin aman) kapasitas anti Taufan luhur.

    5. magnet permanen desain rotor éksternal, ngurangan torsi lalawanan jeung kinerja dissipation panas pohara alus dibandingkeun generators rotor jero.

    6. 42NSH sapotong baja magnét boga magnetism kuat sarta lalawanan suhu luhur.

    7. F-kelas kawat enamled bisa nangtung 150 derajat hawa; kaamanan operasi coil ieu ensured.

    8. cangkang awakna dilapis dacromet sareng dua kali dicét anti korosi, pikeun mastikeun karat gratis saatos operasi anu lami.

  • S2 200w 300w 12v 24v 48v Horizontal Wind Turbine Generator

    S2 200w 300w 12v 24v 48v Horizontal Angin Turbin Generator

    1.Low ngamimitian speed, 6 wilah, utilization énergi angin tinggi
    instalasi 2.Easy, tube atawa flange sambungan pilihan
    3.Blades ngagunakeun seni anyar precision suntik molding, loyog jeung bentuk aerodinamis dioptimalkeun jeung struktur, nu ningkatkeun utilization énergi angin jeung kaluaran taunan.
    4.Body of casting alloy aluminium, kalawan 2 arah swivel, sahingga salamet angin kuat tur ngajalankeun leuwih aman
    5.Dipaténkeun generator magnet permanen ac kalawan stator husus, éféktif ngurangan torsi, ogé cocog kabayang angin jeung generator, sarta mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter bisa loyog accroding ka kabutuhan husus konsumén '

  • S3 600w 800w 12v 24v 48v small horizontal wind turbine generator

    S3 600w 800w 12v 24v 48v generator turbin angin horizontal leutik

    1.Low ngamimitian speed, 3 wilah, utilization énergi angin luhur
    instalasi 2.Easy, tube atawa flange sambungan pilihan
    3.Blades ngagunakeun seni anyar precision suntik molding, loyog jeung bentuk aerodinamis dioptimalkeun jeung struktur, nu ningkatkeun utilization énergi angin jeung kaluaran taunan.
    4.Body of casting alloy aluminium, kalawan 2 arah swivel, sahingga salamet angin kuat tur ngajalankeun leuwih aman
    5.Dipaténkeun generator magnet permanen ac kalawan stator husus, éféktif ngurangan torsi, ogé cocog kabayang angin jeung generator, sarta mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter bisa loyog accroding ka kabutuhan husus konsumén '

  • SC 400W 600W 800W AC small wind generator for home/streetlight

    SC 400W 600W 800W AC generator angin leutik pikeun imah / lampu jalan

    1.Low ngamimitian speed, 6 wilah, utilization énergi angin tinggi
    instalasi 2.Easy, tube atawa flange sambungan pilihan
    3.Blades ngagunakeun seni anyar precision suntik molding, loyog jeung bentuk aerodinamis dioptimalkeun jeung struktur, nu ningkatkeun utilization énergi angin jeung kaluaran taunan.
    4.Body of casting alloy aluminium, kalawan 2 arah swivel, sahingga salamet angin kuat tur ngajalankeun leuwih aman
    5.Dipaténkeun generator magnet permanen ac kalawan stator husus, éféktif ngurangan torsi, ogé cocog kabayang angin jeung generator, sarta mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter bisa loyog accroding ka kabutuhan husus konsumén '

  • SUN 400w 800w 12v 24v 6 Blades Horizontal Wind Turbine Generator

    SUN 400w 800w 12v 24v 6 bilah Horizontal Angin Turbin Generator

    1.Low ngamimitian speed, 6 wilah, utilization énergi angin tinggi
    instalasi 2.Easy, tube atawa flange sambungan pilihan
    3.Blades ngagunakeun seni anyar precision suntik molding, loyog jeung bentuk aerodinamis dioptimalkeun jeung struktur, nu ningkatkeun utilization énergi angin jeung kaluaran taunan.
    4.Body of casting alloy aluminium, kalawan 2 arah swivel, sahingga salamet angin kuat tur ngajalankeun leuwih aman
    5.Dipaténkeun generator magnet permanen ac kalawan stator husus, éféktif ngurangan torsi, ogé cocog kabayang angin jeung generator, sarta mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter bisa loyog accroding ka kabutuhan husus konsumén '