Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd.

page_banner

Turbin Angin FK Horisontal

  • FLTXNY 2kw Horizontal Wind Turbine Generator 48v 96v 120v 230v With 2000w Grid Tie MPPT Inverter Bult in WIFI Limiter

    FLTXNY 2kw Horisontal Angin Turbin Generator 48v 96v 120v 230v Kalayan 2000w Grid Tie MPPT Inverter Bult dina WIFI Limiter

    1. Perumahan baja A3, ngadamel ukuran alit, beurat enteng, penampilan anu saé sareng geter damel anu rendah.

    Sambungan 2.flange mastikeun kakuatan alus, gampang instalasi tur pamaliharaan.

    Wilah turbin fiberglass magnét kalayan desain bentuk aerodinamika anu dioptimalkeun sareng desain struktural, tiasa nurunkeun kecepatan angin mimiti sareng pemanfaatan énergi angin anu langkung luhur.

    Sabeulahna dilapis ku résin mantel gél sareng dicét kanggo nolak korosi ku hawa sareng cai.

    4. kemudi buntut-yaw otomatis nguatkeun turbin angin ayun-buntut horisontal ieu (buntutna otomatis ayun-ayunan dina angin luhur sareng otomatis balik deui dina angin anu aman) kapasitas anti-topan anu langkung luhur.

    5. desain permanén rotor éksternal magnet, ngirangan torsi résistansi sareng kinerja dissipation panas anu saé pisan dibandingkeun sareng generator rotor batin.

    6. 42NSH sapotong waja magnét ngagaduhan magnetisme anu kuat sareng tahan suhu anu langkung luhur.

    7. Kawat enamel kelas F tiasa tahan suhu 150 derajat; kaamanan operasi coil mastikeun.

    8. cangkang awak dacromet coated sareng dua kali anti korosi dicét, pikeun mastikeun karat bébas saatos operasi lami