Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd.

page_banner

Turbin Angin Horisontal

  • F-S3-400 400w home wind turbine generator windmill magnetic power generator electricity windmill

    F-S3-400 400w pembangkit listrik turbin angin kincir angin generator listrik kakuatan kincir listrik

    1. low ngamimitian speed, 6 agul, pemanfaatan énergi angin tinggi
    2. instalasi gampang, pipah atanapi sambungan flange opsional
    3. Blades ngagunakeun seni anyar cetakan injeksi presisi, cocog sareng bentuk sareng struktur aerodinamika anu dioptimalkeun, anu ningkatkeun panggunaan énergi angin sareng kaluaran taunan.
    4. Awak casting alloy aluminium, kalayan 2 bantalan puter, sahingga salamet angin kuat sareng ngajalankeun langkung aman
    5. Dipasang generator ac permanén permanén sareng stator khusus, sacara efektif ngirangan torsi, cocog sareng kabayang angin sareng generator, sareng mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter tiasa dicocogkeun sareng kabutuhan khusus pikeun kabutuhan pelanggan

  • 800w 12v 24v New Developed Wind Turbine Generator With 6 Blades Free Controller For Home Roof

    800w 12v 24v Generator Turbin Angin Anyar Diwangun Kalayan 6 Blades Controller Gratis Kanggo Hateup Bumi

    1. low ngamimitian speed, 6 agul, pemanfaatan énergi angin tinggi
    2. instalasi gampang, pipah atanapi sambungan flange opsional
    3. Blades ngagunakeun seni anyar cetakan injeksi presisi, cocog sareng bentuk sareng struktur aerodinamika anu dioptimalkeun, anu ningkatkeun panggunaan énergi angin sareng kaluaran taunan.
    4. Awak casting alloy aluminium, kalayan 2 bantalan puter, sahingga salamet angin kuat sareng ngajalankeun langkung aman
    5. Dipasang generator ac permanén permanén sareng stator khusus, sacara efektif ngirangan torsi, cocog sareng kabayang angin sareng generator, sareng mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter tiasa dicocogkeun sareng kabutuhan khusus pikeun kabutuhan pelanggan

  • FLTXNY 2kw Horizontal Wind Turbine Generator 48v 96v 120v 230v With 2000w Grid Tie MPPT Inverter Bult in WIFI Limiter

    FLTXNY 2kw Horisontal Angin Turbin Generator 48v 96v 120v 230v Kalayan 2000w Grid Tie MPPT Inverter Bult dina WIFI Limiter

    1. Perumahan baja A3, ngadamel ukuran alit, beurat enteng, penampilan anu saé sareng geter damel anu rendah.

    Sambungan 2.flange mastikeun kakuatan alus, gampang instalasi tur pamaliharaan.

    Wilah turbin fiberglass magnét kalayan desain bentuk aerodinamika anu dioptimalkeun sareng desain struktural, tiasa nurunkeun kecepatan angin mimiti sareng pemanfaatan énergi angin anu langkung luhur.

    Sabeulahna dilapis ku résin mantel gél sareng dicét kanggo nolak korosi ku hawa sareng cai.

    4. kemudi buntut-yaw otomatis nguatkeun turbin angin ayun-buntut horisontal ieu (buntutna otomatis ayun-ayunan dina angin luhur sareng otomatis balik deui dina angin anu aman) kapasitas anti-topan anu langkung luhur.

    5. desain permanén rotor éksternal magnet, ngirangan torsi résistansi sareng kinerja dissipation panas anu saé pisan dibandingkeun sareng generator rotor batin.

    6. 42NSH sapotong waja magnét ngagaduhan magnetisme anu kuat sareng tahan suhu anu langkung luhur.

    7. Kawat enamel kelas F tiasa tahan suhu 150 derajat; kaamanan operasi coil mastikeun.

    8. cangkang awak dacromet coated sareng dua kali anti korosi dicét, pikeun mastikeun karat bébas saatos operasi lami

  • China factory 600w 3 5 bladesHorizontal axis wind tu 3phase AC 12v 24v 48v wind turbine with MPPT wind controller for home use

    Pabrik Cina 600w 3 5 bilah Horisontal axis wind tu 3phase AC 12v 24v 48v turbin angin sareng MPPT wind controller pikeun panggunaan bumi

    1. low ngamimitian speed, 6 agul, pemanfaatan énergi angin tinggi
    2. instalasi gampang, pipah atanapi sambungan flange opsional
    3. Blades ngagunakeun seni anyar cetakan injeksi presisi, cocog sareng bentuk sareng struktur aerodinamika anu dioptimalkeun, anu ningkatkeun panggunaan énergi angin sareng kaluaran taunan.
    4. Awak casting alloy aluminium, kalayan 2 bantalan puter, sahingga salamet angin kuat sareng ngajalankeun langkung aman
    5. Dipasang generator ac permanén permanén sareng stator khusus, sacara efektif ngirangan torsi, cocog sareng kabayang angin sareng generator, sareng mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter tiasa dicocogkeun sareng kabutuhan khusus pikeun kabutuhan pelanggan

  • china factory 800W 12v 24v 48v new horizontal axis wind turbine Wind generator with mppt controller FOR home use

    pabrik china 800W 12v 24v 48v sumbu turbin angin sumbu horisontal anyar generator Angin sareng mppt controller Kanggo panggunaan di bumi

    1. low ngamimitian speed, 6 agul, pemanfaatan énergi angin tinggi
    2. instalasi gampang, pipah atanapi sambungan flange opsional
    3. Blades ngagunakeun seni anyar cetakan injeksi presisi, cocog sareng bentuk sareng struktur aerodinamika anu dioptimalkeun, anu ningkatkeun panggunaan énergi angin sareng kaluaran taunan.
    4. Awak casting alloy aluminium, kalayan 2 bantalan puter, sahingga salamet angin kuat sareng ngajalankeun langkung aman
    5. Dipasang generator ac permanén permanén sareng stator khusus, sacara efektif ngirangan torsi, cocog sareng kabayang angin sareng generator, sareng mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter tiasa dicocogkeun sareng kabutuhan khusus pikeun kabutuhan pelanggan

  • F-S3-100 100w 3 blades 12V 24V 48V 50HZ DC small wind generator turbine

    F-S3-100 100w 3 agul 12V 24V 48V 50HZ DC turbin generator angin leutik

    1. low ngamimitian speed, 6 agul, pemanfaatan énergi angin tinggi
    2. instalasi gampang, pipah atanapi sambungan flange opsional
    3. Blades ngagunakeun seni anyar cetakan injeksi presisi, cocog sareng bentuk sareng struktur aerodinamika anu dioptimalkeun, anu ningkatkeun panggunaan énergi angin sareng kaluaran taunan.
    4. Awak casting alloy aluminium, kalayan 2 bantalan puter, sahingga salamet angin kuat sareng ngajalankeun langkung aman
    5. Dipasang generator ac permanén permanén sareng stator khusus, sacara efektif ngirangan torsi, cocog sareng kabayang angin sareng generator, sareng mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter tiasa dicocogkeun sareng kabutuhan khusus pikeun kabutuhan pelanggan

  • F-S3-200 200w 3 blades 12V24V48V alternative energy generators mini Horizontal Wind Turbine generator

    F-S3-200 200w 3 agul 12V24V48V generator énergi alternatip mini Horisontal Angin Turbin generator

    1. low ngamimitian speed, 6 agul, pemanfaatan énergi angin tinggi
    2. instalasi gampang, pipah atanapi sambungan flange opsional
    3. Blades ngagunakeun seni anyar cetakan injeksi presisi, cocog sareng bentuk sareng struktur aerodinamika anu dioptimalkeun, anu ningkatkeun panggunaan énergi angin sareng kaluaran taunan.
    4. Awak casting alloy aluminium, kalayan 2 bantalan puter, sahingga salamet angin kuat sareng ngajalankeun langkung aman
    5. Dipasang generator ac permanén permanén sareng stator khusus, sacara efektif ngirangan torsi, cocog sareng kabayang angin sareng generator, sareng mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter tiasa dicocogkeun sareng kabutuhan khusus pikeun kabutuhan pelanggan

  • F-S3-300 300w low speed permanent magnet generator home wind turbine generator magnet free energy

    F-S3-300 300w speed generator permanén speed low generator turbin angin generator énergi bébas magnet

    1. low ngamimitian speed, 6 agul, pemanfaatan énergi angin tinggi
    2. instalasi gampang, pipah atanapi sambungan flange opsional
    3. Blades ngagunakeun seni anyar cetakan injeksi presisi, cocog sareng bentuk sareng struktur aerodinamika anu dioptimalkeun, anu ningkatkeun panggunaan énergi angin sareng kaluaran taunan.
    4. Awak casting alloy aluminium, kalayan 2 bantalan puter, sahingga salamet angin kuat sareng ngajalankeun langkung aman
    5. Dipasang generator ac permanén permanén sareng stator khusus, sacara efektif ngirangan torsi, cocog sareng kabayang angin sareng generator, sareng mastikeun kinerja sakabeh sistem.
    6.Controller, inverter tiasa dicocogkeun sareng kabutuhan khusus pikeun kabutuhan pelanggan