Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd.

page_banner

Pabrik Cina 600w 3 5 bilah Horisontal axis wind tu 3phase AC 12v 24v 48v turbin angin sareng MPPT wind controller pikeun panggunaan bumi

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

1. low ngamimitian speed, 6 agul, pemanfaatan énergi angin tinggi
2. instalasi gampang, pipah atanapi sambungan flange opsional
3. Blades ngagunakeun seni anyar cetakan injeksi presisi, cocog sareng bentuk sareng struktur aerodinamika anu dioptimalkeun, anu ningkatkeun panggunaan énergi angin sareng kaluaran taunan.
4. Awak casting alloy aluminium, kalayan 2 bantalan puter, sahingga salamet angin kuat sareng ngajalankeun langkung aman
5. Dipasang generator ac permanén permanén sareng stator khusus, sacara efektif ngirangan torsi, cocog sareng kabayang angin sareng generator, sareng mastikeun kinerja sakabeh sistem.
6.Controller, inverter tiasa dicocogkeun sareng kabutuhan khusus pikeun kabutuhan pelanggan

Spésifikasi

Modél FZ-400 FZ-500 FZ-600
Daya Anu Dipeunteun (w) 400w 500w 600w
Kakuatan Max (w) 460w 560w 660w
Dipeunteun Tegangan (v) 12 / 24V 12 / 24V 12 / 24V
Diaméter kabayang angin (m) 1.2 1.2 1.2
Dipeunteun laju angin (m / s) 13m / s 13m / s 13m / s
Laju angin mimiti-up 2.0m / s 2.0m / s 2.0m / s
Laju angin salamet 40m / s 40m / s 40m / s
Nomer agul 3/5 3/5 3/5
Kahirupan Service Langkung Ti 20 taun
Bantalan HRB atanapi pikeun urutan anjeun
Bahan cangkang Nilon
Bahan Bilah Serat nilon
Bahan Magnet Permanén Bumi Langka NdFeB
Sistem kontrol Éléktromagnét
Pelumasan Gajih Pelumasan
Suhu ngagawekeun -40 dugi ka 80

Naha Pilih US

1. Harga Kompetitif
--Kami mangrupikeun pabrik / pabrikan sahingga urang tiasa ngendalikeun biaya produksi teras ngajual dina harga anu paling handap.

2. kualitas dikontrol
- Sadayana produk bakal dihasilkeun di pabrik kami sahingga urang tiasa ningalikeun anjeun unggal jéntré produksi sareng ngantepkeun anjeun mariksa kualitas pesenanana.

3. Cara mayar sababaraha
- Kami nampi online Alipay, transfer bank, Paypal, LC, Western union dll.

4. Rupa-rupa bentuk kerjasama
--Kami henteu ngan nawiskeun anjeun produk kami, upami diperyogikeun, kami tiasa janten pasangan sareng produk desain saluyu sareng sarat anjeun. Pabrik kami nyaéta pabrik anjeun!

5. jasa saatos-jualan Sampurna
- Salaku pabrik turbin angin sareng produk generator langkung ti 4 taun, kami pisan ngalaman pikeun ngarobih sagala rupa masalah. Janten naon waé anu kajantenan, urang bakal ngajawabna dina waktos anu munggaran.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •