Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd.

page_banner

pabrik china 800W 12v 24v 48v sumbu turbin angin sumbu horisontal anyar generator Angin sareng mppt controller Kanggo panggunaan di bumi

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

1. low ngamimitian speed, 6 agul, pemanfaatan énergi angin tinggi
2. instalasi gampang, pipah atanapi sambungan flange opsional
3. Blades ngagunakeun seni anyar cetakan injeksi presisi, cocog sareng bentuk sareng struktur aerodinamika anu dioptimalkeun, anu ningkatkeun panggunaan énergi angin sareng kaluaran taunan.
4. Awak casting alloy aluminium, kalayan 2 bantalan puter, sahingga salamet angin kuat sareng ngajalankeun langkung aman
5. Dipasang generator ac permanén permanén sareng stator khusus, sacara efektif ngirangan torsi, cocog sareng kabayang angin sareng generator, sareng mastikeun kinerja sakabeh sistem.
6.Controller, inverter tiasa dicocogkeun sareng kabutuhan khusus pikeun kabutuhan pelanggan

Spésifikasi

Modél SC-800
Daya Anu Dipeunteun (w) 800w
Kakuatan Max (w) 850w
Dipeunteun Tegangan (v) 12 / 24V
Bilah panjang (mm) 580
Beurat bersih luhur (kg) 10
Diaméter kabayang angin (m) 1.1
Dipeunteun laju angin (m / s) 13m / s
Laju angin mimiti-up 1.3m / s
Laju angin salamet 40m / s
Nomer agul 3/5
Generator 3 fase magnet permanén sinkron generator
Kahirupan Service Langkung Ti 20 taun
Bantalan HRB atanapi pikeun urutan anjeun
Bahan cangkang Paduan aluminium
Bahan Bilah Nilon
Bahan Magnet Permanén Bumi Langka NdFeB
Sistem kontrol Éléktromagnét
Pelumasan Gajih Pelumasan
Suhu ngagawekeun -40 dugi ka 80

Naha Pilih US

1. Harga Kompetitif
--Kami mangrupikeun pabrik / pabrikan sahingga urang tiasa ngendalikeun biaya produksi teras ngajual dina harga anu paling handap.

2. kualitas dikontrol
- Sadayana produk bakal dihasilkeun di pabrik kami sahingga urang tiasa ningalikeun anjeun unggal jéntré produksi sareng ngantepkeun anjeun mariksa kualitas pesenanana.

3. Cara mayar sababaraha
- Kami nampi online Alipay, transfer bank, Paypal, LC, Western union dll.

4. Rupa-rupa bentuk kerjasama
--Kami henteu ngan nawiskeun anjeun produk kami, upami diperyogikeun, kami tiasa janten pasangan sareng produk desain saluyu sareng sarat anjeun. Pabrik kami nyaéta pabrik anjeun!

5. jasa saatos-jualan Sampurna
- Salaku pabrik turbin angin sareng produk generator langkung ti 4 taun, kami pisan ngalaman pikeun ngarobih sagala rupa masalah. Janten naon waé anu kajantenan, urang bakal ngajawabna dina waktos anu munggaran.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •