Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd.

page_banner

menara turbin angin 1m dugi 20m

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

 Tempat Asalna  Cina
Ngaran mérek FLTXNY
Jumlah Modél FLTXNY-POLE
Bahan Beusi
jangkungna 1m-20m
kandelna 3-8mm
warna Warna Disaluyukeun

Kamampuhan Suplai: 50 Potongan / Potongan per Minggu

Naha Pilih US

1. Harga Kompetitif
--Kami mangrupikeun pabrik / pabrikan sahingga urang tiasa ngendalikeun biaya produksi teras ngajual dina harga anu paling handap.

2. kualitas dikontrol
- Sadayana produk bakal dihasilkeun di pabrik kami sahingga urang tiasa ningalikeun anjeun unggal jéntré produksi sareng ngantepkeun anjeun mariksa kualitas pesenanana.

3. Cara mayar sababaraha
- Kami nampi online Alipay, transfer bank, Paypal, LC, Western union dll.

4. Rupa-rupa bentuk kerjasama
--Kami henteu ngan nawiskeun anjeun produk kami, upami diperyogikeun, kami tiasa janten pasangan sareng produk desain saluyu sareng sarat anjeun. Pabrik kami nyaéta pabrik anjeun!

5. jasa saatos-jualan Sampurna
- Salaku pabrik turbin angin sareng produk generator langkung ti 4 taun, kami pisan ngalaman pikeun ngarobih sagala rupa masalah. Janten naon waé anu kajantenan, urang bakal ngajawabna dina waktos anu munggaran.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan