Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd.

page_banner

turbin angin mikro sareng generator angin nangtung Lampu LED sareng 3 agul kanggo kelas énergi énggal

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Bahan  Plastik + komponén listrik
Warna  Pink atanapi Bodas
Tegangan kaluaran  DC 0.01v - 5.5v
Kaluaran ayeuna  0,01 - 100mA
Dipeunteun laju  100 - 6000 rev / mnt

Brand Anyar sareng kualitas luhur.
Desain mini, pangaruh démo hébat, praktis sareng awét.
Éta mangrupikeun demonstrasi anu hadé pikeun pakakas ngajar kakuatan angin.
Ogé tiasa dianggo pikeun ngadamel sababaraha produksi téknologi alit, pembuatan modél.

Rincian bungkus

1 X Motor kalayan base / 1 X LED / 1 X Vertical Blade
Ngingetan
Mangga nyanggakeun kasalahan 1-3cm kusabab pangukuran manual sareng pastikeun anjeun henteu kapikiran sateuacan mesen.
Punten ngartos yén warna tiasa aya panyimpangan chromatic salaku panempatan gambar anu béda.

Naha Pilih US

1. Harga Kompetitif
--Kami mangrupikeun pabrik / pabrikan sahingga urang tiasa ngendalikeun biaya produksi teras ngajual dina harga anu paling handap.

2. kualitas dikontrol
- Sadayana produk bakal dihasilkeun di pabrik kami sahingga urang tiasa ningalikeun anjeun unggal jéntré produksi sareng ngantepkeun anjeun mariksa kualitas pesenanana.

3. Cara mayar sababaraha
- Kami nampi online Alipay, transfer bank, Paypal, LC, Western union dll.

4. Rupa-rupa bentuk kerjasama
--Kami henteu ngan nawiskeun anjeun produk kami, upami diperyogikeun, kami tiasa janten pasangan sareng produk desain saluyu sareng sarat anjeun. Pabrik kami nyaéta pabrik anjeun!

5. jasa saatos-jualan Sampurna
- Salaku pabrik turbin angin sareng produk generator langkung ti 4 taun, kami pisan ngalaman pikeun ngarobih sagala rupa masalah. Janten naon waé anu kajantenan, urang bakal ngajawabna dina waktos anu munggaran.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •