Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd.

Hitachi meunang stasion kompensasi kakuatan réaktif lepas pantai munggaran di dunya! Kakuatan angin luar negeri Éropa

Sababaraha dinten ka pengker, konsorsium anu dipimpin ku raksasa industri Jepang Hitachi parantos kéngingkeun hak kapamilikan sareng operasi fasilitas transmisi listrik tina proyek 1.2GW Hornsea One, kebon angin luar negeri pangageungna anu ayeuna dioperasikeun.

Konsorsium, disebat Inten Transmisi Mitra, kéngingkeun tender anu dicekel ku Ofgem, regulator tenaga angin luar negeri Inggris, sareng mésér kapamilikan fasilitas transmisi ti developer Wosch Energy, kalebet 3 stasiun booster luar negeri sareng pembangkit listrik réaktif luar negeri munggaran di dunya. Stasion kompensasi, sareng kéngingkeun hak beroperasi salami 25 taun.

Hornsea Hiji kebon angin luar negeri perenahna di perairan Yorkshire, Inggris, kalayan 50% saham Wosch sareng Global Infrastruktur Mitra. Total 174 turbin angin Siemens Gamesa 7MW parantos dipasang.

Mending sareng mindahkeun fasilitas transmisi mangrupikeun sistem unik pikeun kakuatan angin lepas pantai di Inggris. Sacara umum, pangembang nyusun fasilitas transmisi. Saatos proyek dilarapkeun, agénsi pangaturan Ofgem tanggel waler pikeun pakampungan sareng mindahkeun hak kapamilikan sareng operasi. Ofgem gaduh kadali pinuh kana sadaya prosés sareng bakal mastikeun yén transféder gaduh pendapatan anu lumayan

Kaunggulan modél ieu pikeun pangembang nyaéta:

Merenah pikeun ngendalikeun kamajuan keseluruhan proyek;

Salami prosés transfer fasilitas OFTO, teu kedah mayar fasilitas transmisi luar negeri ngalangkungan jaringan;

Ningkatkeun kakuatan tawar sakabéh kontrak proyék;

Tapi aya ogé kakurangan anu tangtu:

Pangembang kedah nanggung sadaya biaya sateuacanna, pangwangunan sareng kauangan tina fasilitas OFTO;

Nilai transfer fasilitas OFTO tungtungna ditinjau ku Ofgem, janten aya résiko sababaraha pengeluaran (sapertos biaya manajemén proyek, jst.) Moal ditampi sareng diaku.

 


Waktos Post: Mar-19-2021